Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2007
Ing. Ctibor Hůlka

Větrací hlavice v jednoplášťové střeše je obvykle navrhována jako prostředek pro zlepšení vlhkostního režimu střechy. Nejčastěji se s větracími hlavicemi setkáváme na stavbách, kde došlo k zabudování vody do skladby střechy. V článku je popsáno experimentální ověření účinnosti hlavice.

schéma experimetu
Vybíráme z našich referencí

Inspekce rekonstrukce a nástavby bytového domu Na Líše v Praze za účelem reklamace zjištěných vad a nedostatků. Prověřeny byly technické instalace, požárně-bezpečnostní řešení a stavební konstrukce, včetně navazujícího parteru a parkovacích stání. Výsledky inspekce byly konzultovány s objednatelem a byl doporučen další postup.

Bytový dům na Líše, Praha
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/10

BIM V ŘEŠENÍ DEK
Ing. Tomáš Kupsa

Zajímáte se o problematiku spojovanou s termíny jako je Stavebnictví 4.0 či BIM? Víte, že vláda ČR se 25. 9. 2017 zavázala podpořit zavedení metody BIM do stavební praxe? Zajímá vás, jak se k této problematice aktuálně staví společnost DEK a.s. a co nabízí projektantům?