Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Jiří Tokar

Představení revidované ČSN 73 1901:2011 Navrhovaní střech technické veřejnosti. Použití normy je v článku ukázáno na problematice návrhu střech na namáhaní sněhem, ledem a námrazou.

navrhování střech dle nové ČSN 73 1901
Vybíráme z našich referencí

Kontrola 108 bytových jednotek v 5 bytových domech před převzetí investora od realizační firmy. Vzhledem k velkému rozsahu kontroly ji průběžně provádělo několik specialistů naší společnosti. Při kontrole byla využita metodika NEMOPAS. Jako při všech obdobných akcích také u této byly výsledky zpracovány ve formě přehledného formuláře umožňujícího snadné filtrování a vyhodnocování.

pohledy na jeden z objektu
Vybíráme z našich publikací
dektime 202/01 NAVRHOVÁNÍ DRENÁŽÍ – DÍL 1: ZÁKLADNÍ PRINCIPY NAVRHOVÁNÍ DRENÁŽÍ PODLE SMĚRNICE ČHIS 06
Ing. Antonín Žák, Ph.D.
V posledních letech stále více nabývají na významu požadavky na ochranu krajiny před suchem, před nárazovými povodněmi a snaha o doplňování podzemních vod. Nová směrnice ČHIS 06, zaměřená na navrhování drenáží, je zpracována tak, aby současné předpisy a trendy v oblasti nakládání se srážkovou vodou byly správně zakomponovány do konstrukčního řešení drenáží.