Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Daniel Mašlár (Dekprojekt s.r.o.), Ing. Linda Veselá (Metrostav a.s.)

Geometrická přesnost je jednou z kategorií hodnocení kvality staveb. V případě nedostatečně přesných stavebních konstrukcí jsou tyto nedokonalosti patrné pouhým okem a tak je nekvalitní dílo často odhaleno ihned při předání stavby objednateli, a to bez nutnosti provádění sond a odborných průzkumů.

geometrická přesnost
Vybíráme z našich referencí

Měření hluku od tepelného čerpadla sloužícího jako zdroj tepla pro nově navrhované kancelářské prostory. Zkouška byla provedena před nejbližším chráněným venkovním prostorem stavby sousedního rodinného domu. Měřením in situ se jednoznačně prokáže dodržení/překročení hygienických limitů hluku a je také jediným nástrojem, jak zjistit nebo vyvrátit přítomnost tónové složky zdroje hluku.

Kancelář a dílna, Brodce 24, Týnec nad Sázavou – Brodce
Vybíráme z našich publikací
DEKTIME 2014/Semináře
dektime 2014/semináře Číslo vyšlo při příležitosti Seminářů Střechy | Fasády | Izolace 2014 a obsahuje články podle přednášek techniků společnosti DEKTRADE. Prezentace a PDF verze článků jsou k dispozici pouze uživatelům registrovaným v programu DEKPARTNER. Některé z článků jsou nebo budou uvedeny v sekci Odborné články.