Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Viktor Kaulich

Vizuální stav povrchu je první informace o konstrukci fasády a může napovědět o její technické kondici. Je možné sledovat různé změny povrchu, kterými se projevují problémy skryté pod ním. Případná vada konstrukcí pod povrchem se může projevit trhlinami, výkvěty solí, výskytem plísní nebo jiných organismů, vlhkými mapami, ale také usazením prachu na povrchu fasády.

termoprecipitace
Vybíráme z našich referencí

V letech 2007 až 2011 jsme posuzovali příčiny zatékání inverzními střechami hotelu. Na základě průzkum a odborného posudku jsme vypracovali projektovou dokumentaci pro provedení opravy střech nad Duke´s bar & café a nad Golden Prague Restaurant. Při realizaci jsme vykonávali autorský dozor.

zatékání do střech hotelu Intercontinental v Praze
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017-05

STŘECHA NÁRODNÍHO DIVADLA
Josef Kurka

Pozemek, na kterém budova Národního divadla stojí, má tvar nepravidelného lichoběžníka a je plně zastavěn. Ovlivňuje tedy tvar budovy a tedy i střechy. Severní strana zlaté korunky měří 12,6 m, východní strana měří 28 m, jižní strana měří 9,6 m a západní 31 m. Není zde jediný pravý úhel.